STONEHENGE VISITORS CENTRE:

I was commissioned by English Heritage to produce 8 pieces of interpretation artwork for the new Stonehenge visitors centre. Located 1.5 miles from the stone circle the new centre was designed by Denton Corker Marshall its low design blends with the soft contours of Salisbury Plain.

 

The photo-realistic illustrations depict a number of scenes from the long history of this iconic site, including nearby wood henge and the large prehistoric settlement at Durrington Walls.

 

The illustrations form the backdrops to display cases and feature on landscape interpretation panels around the site.

Inside the new visitors centre

Inside the new visitors centre

Raising the stones

Raising the stones

Durrington Walls

Durrington Walls

The barrow cemetery

The barrow cemetery

The barrow cemetery